leaf

Marcaj CE pentru cosul de fum din inox

Marcaj CE pentru cosul de fum din inox

Sistem complet de cosuri si canale de fum din inox ThermClima – Marcaj CE pentru nivelul de performanta

Marcajul CE pentru Sistemul complet de cosuri si canale de fum din inox  ThermClima reprezinta garantarea calitatii.  Si mai ales a nivelului de performanta. Acesta a fost obtinut in urma testarilor in laboratoare de specialitate care au verificat si validat ca acest produs - Sistemul complet de coşuri și canale de fum din inox  ThermClima respecta respecta Standardele Europene si a primit certificarea CE nr. 1823-CPR-0042.

ThermClima este un sistem complet de cosuri  si canale de fum din inox. De fapt reprezinta un element de constructie stralucior si zvelt care imbina armonios tehnica de evacuare a gazelor de ardere cu un design modern si placut. A primit cea mai pretioasa distinctie – Marcajul CE pentru nivelul ridicat de performanta si eficienta maxima in functionare. 


ThermClima - Sistem complet de coşuri și canale de fum din inox fabricate de Clima Therm Center Iasi sunt certificate CE nr. 1823-CPR-0042 avand implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001-2015

Specialistii Clima Therm Center va sunt la dispozitie cu informatii si mai ales cu un suportul tehnic  de care aveti nevoie. Va rugam sa folositi Formularul cerere de oferta ! 
Cos de fum INOX IASI © 2024 (by ClimaTherm)