leaf

Componenta sistemului de cos de fum din inox

Componenta sistemului de cos de fum din inox

Componenta sistemului complet de cosuri si canale de fum din inox ThermClima 


Sistemul de coşuri și canale de fum din inox  ThermClima are in componenta toate elementele de care aveti nevoie. De aceea se numeste Complet. Daca chiar este nevoie de o compenenta care nu se gaseste in lista noastra, o putem executa pentru Dumneavoastra !
ThermClima este un sistem complet de coşuri şi canale de fum metalice utilizat pentru evacuarea gazelor de ardere în regim de funcţionare uscat sau umed, indiferent de tipul de combustibil utilizat, respectiv gazos, lichid, solid sau biocombustibil. 
ThermClima este coşul de fum pentru echipamentele de încălzire de nouă generaţie în condensaţie, precum şi pentru cele convenţionale.
Coșurile de fum ThermClima au rolul de a asigura evacuarea fumului și a gazelor rezultate prin arderea combustibilului necesar încălzirii spațiilor de locuit, comerciale, industriale, etc.


Elemente componente ale sistemului ThermClima:

1Suportul de bază (în cazul descărcărilor pe placă) sau suportul de bază în console (în cazul descărcării pe perete ) 
2Colectorul de condens
3Ușa de vizitare (inspecție), curățire (în cazul descărcărilor pe placă)
4Elementele liniare pentru a se ajunge la înălțimea necesară racordării;
5Element de racordare 90°/135° necesar pentru legătura cu cazanul de încălzire;
6Elementele liniare pentru a se ajunge la înălțimea finală
7Elementele de fixare  
8Elementul terminal (conic sau antipluvial).Sistemul ThermClima respectă următoarele standarde SR EN 1856-1, SR EN 1856-1/2, SR EN 1859-2, respectiv ISO9001:2008/ed.4, SR EN ISO 14001:2005/ed.2, SR OHSAS 18001:2008.

Producția sistemului ThermClima este supusă unui Sistem de Control în Fabrică, în conformitate cu cerințele Directivei nr.89/106/CEE , sistem de control certificat prin: FPC Certificat Nr.1823-DPC-467/0104-13- conform cerințelor standardului SR EN 1856-1/2- Marcaj CE.


Specialistii Clima Therm Center va sunt la dispozitie cu informatii si mai ales cu un suportul tehnic  de care aveti nevoie.


Va rugam sa folositi Formularul cerere de oferta ! 


Cos de fum INOX IASI © 2023 (by ClimaTherm)