leaf

Informatii livrare

Scopul site-ului www.cosuridefumonline.ro este de a informa si de a promova produsele comercializate de S.C. ClimaTherm Center S.R.L.


Cum cumpar ?


Alegerea produselor:


Meniul din partea stanga a ecranului va ofera categoriile de produse. Pentru o informare cât mai elaborata aveti la dispozitie detalii despre produs si produsele care fac parte din acea categorie. În momentul cand v-ati asigurat ca ati gasit produsul care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati butonul Adauga în cos. Cosul de cumparaturi poate fi vizualizat in partea dreapta de sus a ecranului.


Cosul de cumparaturi


Pentru realizarea comenzii trebuie sa parcurgeti o serie de pasi.


Pasul 1 - Accesând cosul de cumparaturi, veti vedea produsul/produsele cumparate de dumneavoastra. In interiorul acestuia aveti posibilitatea de a adauga produse noi sau de a renunta la produse.


Veti fi întrebat ce doriti sa faceti în continuare. Daca doriti o estimare a costurilor de livrare – apasati butonul de estimare a costurilor de livrare, daca nu apasati butonul: Comanda


Dupa aceasta operatiune, aveti doua posibilitati: de a va face cont (Prin crearea unui cont vei putea sa cumperi mai rapid, sa fii la curent cu statusul unei/unor comenzi, sa tineti evidenta comenzilor precedente si altele) sau sa comandati fara cont.


Pasul 2 - Urmeaza formularul de comanda, unde veti completa informatiile în functie de statutul dumneavoastra: persoana fizica sau juridica.


Pasul 3. – Detalii despre livrare – specificati daca adresa unde doriti sa fie livrat produsul este alta decât aceea din formularul de comanda.


Pasul 4 – Metoda de livrare – pentru cei din localitatea Iasi care solicita produsul fara montaj acestia vor ridica produsul de la sediul firmei, pentru cei care solicita si montaj echipamentul va fi transportat de catre echipa noastra de montaj. Pentru clientii din afara localitati, produsul poate fi livrat prin intermediul unei firme de curierat rapid.


Pasul 5 – Veti specifica modalitatea de plata convenabila dumneavoastra (Vezi sectunea “Modalitati de plata”).


Pasul 6 – Confirmarea comenzii.

Cos de fum INOX IASI © 2020 (by ClimaTherm)