leaf

Termeni & Conditii

Achiziționarea produselor prin intermediul site-ului www.cosuridefumonline.ro, implică acceptarea unor termini și condiții prezentate în cele ce urmează.

Toate expunerile pe acest site sunt protejate conform Legii Nr.8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Conținutul site-ului www.cosuridefumonline.ro respectiv, imagini, texte, fișiere, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB și alte date se află în propritetatea S.C. ClimaTherm Center S.R.L. și se află sub protecția legii privind drepturile de autor.

Orice încercare de a modifica conținutul site-ului www.cosuridefumonline.ro, de a afecta performanțele server-ului sau de a accesa datele personale ale altor utilizatori, se va considera tentativă de fraudă și se va pedepsi penal conform legislației în vigoare de către autoritățile competente.

Imaginile prezentate, pot suferi mici deosebiri față de produsele prezentate în showroom precum culoare, aspect etc…

S.C. ClimaTherm Center S.R.L. are obligativitatea de a informa clientul dacă produsul comandat este indisponibil și de a anula livrarea comenzii, implicit de a rambursa valoarea coletului sau a plații facute în avans, într-un termen de maxim 10 zile lucrătoare.

Termenul de livrare va fi comunicat la lansarea comenzii, in functie de comenzile in derulare.

În cazul în care postați pe site-ul www.cosuridefumonline.ro, injurii, conținut de natură sexuală, afirmații amenințătoare sau atacuri la persoană, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul pe site a acestor personae pe viitor și de a șterge comentariile fără nici un fel de anunț în prealabil.

În cazul în care în baza de date au fost introduse greșit unele informații privind produsul, precum prețul sau caracteristicile acestuia, iar livrarea nu a fost efectuata, societatea noastră poate anula livrarea produsului respectiv și are obligația de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroare.

S.C. ClimaTherm Center S.R.L. își rezervă dreptul de a întârzia sau de a anula livrarea produselor comandate, dacă acest serviciu nu se poate realiza din motive independente precum: (incendii, inundații, cutremure, epidemii, greve, condiții meteorologice extreme, proteste sau orice alte impedimente de forță majoră.

În baza Ordonanței Guvernamentale O.G.130/2000, clienții persoană fizică au dreptul de a renunța la achiziționare, notificând în scris vânzătorul, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 10 zile lucătoare de la primirea produsului, sau în cazul în care se fac prestări servicii termenul este de 10 zile lucratoare de la data semnării contractului.

Nu vor fi acceptate returnarea echipamentelor care:

- au fost trimise fără notificare scrisă sau telefonica.

- au menționată suma de ramburs pe eticheta de transport

- nu au scris pe ambalaj elementele necesare identificarii produsului returnat (numele beneficiarului facturii si date de contact, ID retur)

Produsele se vor înapoia pe cheltuiala clientului. Valoarea achitată de client se va returna în termen de maximum 30 de zile de la data solicitării returnării produsului.

Produsele vor fi înapoiate în ambalajul original, cu etichetele intacte, fără nici o urmă de zgârietură sau deterioare ori utilizare, cu documentele însoțitoare; dacă produsul are sigiliu, acesta nu trebuie desfăcut și trebuie returnat sigilat către S.C. ClimaTherm Center S.R.L.

Pretarile de servicii, respective montaj aparate de aercondiționat se vor cuantifica într-un contract de furnizare și montaj între cele doua părti (Vânzător/Cumpărător).

Orice litigiu apărut între Vânzător și Cumpărător va fi rezolvat pe cale amiabilă. Dacă nu se reușește pe cale amiabilă, competența revine în sarcina instanțelor judecătorești.

ATENTIE:

  • ne rezervam dreptul de a refuza onorarea comenzilor primite online, in cazul in care preturile produselor nu sunt listate corect din cauze tehnice, independent de vointa noastra; inainte de a comanda, daca pretul afisat vi se pare dubios, ne puteti contacta telefonic sau prin email, pentru verificarea si confirmarea pretului.

Cos de fum INOX IASI © 2020 (by ClimaTherm)