leaf

Identificarea calitatii cosului de fum din inox

Identificarea calitatii cosului de fum din inox

Identificarea Sistemului complet de cosuri și canale de fum din inox ThermClima

Sistemul complet de cosuri si canale de fum din inox ThermClima are un buletin de identitate. Acesta certifica ca acest produs - Sistemul complet de coşuri și canale de fum din inox ThermClima respecta respecta Standardele Europene si a primit certificarea CE nr. 1823-CPR-0042.
Identificarea sistemului complet de coşuri și canale de fum din inox ThermClima fabricate de Clima Therm Center Iasi este realizata in conformitate cu SR EN 1856-1 2010 si EN 1443. De fapt acesta reprezinta Buletinul de Identitate al sistemului complet de coşuri și canale de fum din inox ThermClima.

Placuta de identificare metalica  a sistemului cos de fum in conformitate cu cerintele din SR EN 1856-1 2010 si EN 1443  trebuie sa se gaseasca atasata la baza focarului sistemului de cos de fum intr-un un loc vizibil de obicei pe un element T sau usita de vizitare .
Aceasta  trebuie sa ramana fixata pe toata durata de exploatare a sistemului de cos de fum ThermClima.
Marcarea elementelor se regaseste pe ambalaj sau lipit pe elemente etichete conform SR-EN 1896-1:2009

Eticheta metalica de identificare face diferenta dintre sistemul complet de coşuri și canale de fum din inox ThermClima fabricate de Clima Therm Center Iasi si alti producatori.Cos de fum INOX IASI © 2023 (by ClimaTherm)